Site Loader

Snabba säkringsanläggningar är idealiska om du vill ha en stängd hackvaxter Heijnen och för ett rimligt billigt pris. Namnet säger snabbt att det faktiskt säger, du kan njuta av en sluten häck inom kort tid. Detta innebär också att du måste börja beskärning och / eller raka ganska snabbt för att begränsa höjden.

Typer av hackvaxter

Vi ger dig en kort förklaring av de olika hackvaxter-arterna som vi växer i vår egen plantskola. Vill du veta mer om dessa häckar eller köpa en häck direkt? Klicka på anläggningen efter eget val och omedelbart upptäck priserna på olika säkringsnivåer.

  • Ligusteraag: Med en djupgrön Ligus skapar du snabbt en vacker och sluten häck. Den växer runt 40 till 50 centimeter per år på nästan vilken mark som helst.
  • Buxushaag: Buxus är en vintergröna häck som växer cirka 15 centimeter per år. Med detta får du en vacker och full häck.
  • Taxushytt: Yew är en barrträd med ett lyxigt utseende. Det är en häck med lite underhåll som växer omkring 25 till 35 centimeter per år och får röda bär på hösten.

Varför en häck i din trädgård?

En häck i trädgården kan ha en funktionell effekt, men det är självklart också ett sätt att göra din omedelbara miljö grönare. Först och främst är en häck en vacker och naturlig lösning för att skapa integritet. Dessutom kan det också vara ett bra sätt att göra en fastighetseparation eller att ta en låg prydnadskant längs ett vandringsled eller gräns.

Väljer du en låg eller hackvaxter, en grön eller färgad häck, en lövträd eller evergreen häck? För integritet är en hackvaxter naturligtvis det rätta valet. Är det en dekorativ kant i den främre trädgården, till exempel? Välj sedan en låg häck. Beroende på om du gillar färg kan du välja att plantera en hackvaxter till exempel.

Angående bladet. Vill du ha en sluten häck året runt som är grön och ger integritet? Välj sedan en Evergreen häck som behåller sina löv under hela året. Beroende på det mål du har ditt val med hackvaxter!

Martin Dahlin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *